0 0,00 NOK
0 0,00 NOK
Sendes innen 2-4 arbeidsdager
Gratis fôrveiledning
Sikker betaling med kredittkort
Populært akkurat nå
La oss hjelpe deg
Gratis rådgivning
Riktig bruk av de enkelte fôrtyper, rådgivning og sammensetning av en optimal fôrplan. St. Hippolyt gir alltid gratis råd og veiledning.
St. Hippolyt
Å fôre som naturen selv
St. Hippolyt søker det beste konseptet – nemlig å produsere hestefôr etter filosofien ”å fôre som naturen selv”. Sunnhet, motivasjon og prestasjonsevne – det er uttrykk for en avbalansert og velfungerende hest. En vel tilrettelagt fôring på basis av de beste fôrmidlene er veien til målet.
Beskytt miljøet
Miljøriktig produksjon
Med eget kraftverk til produksjon av strøm og gjenvinning av overskuddsvarme på basis av biologiske råvarer, er det mulig å fremstille St. Hippolyts fôrtyper fullstendig CO2 nøytralt. På denne måten gir alle kunder som kjøper Hippolyt fôr med hver eneste sekk et bidrag til å beskytte miljøet.
St. Hippolyt
Hesten gir oss styrke, harmoni, og hele sin oppmerksomhet
Vårt ansvar, er til gjengjeld å sørge for dens velbefinnende, og grunnleggende. Her spiller ernæring en spesielt viktig rolle. St. Hippolyt har gjort det til sin oppgave i henhold til læren «feed as nature itself» å utforske, utvikle, og stadig tilpasse ernæringskonsepter til alle hestens livssituasjoner – alt i henhold til de nyeste vitenskapelige oppdagelsene.
AGROBS®
Grovfôr fra de bayerske alpene
Lavlandet i de bayerske Alpene krysses av lave åser og enger med biologisk mangfold. Mineraljorden og den rike nedbøren er grunnlaget for en spesiell naturlig forekomst av forskjellige gress og urter. For oss, opprinnelsen til det beste fôret til hestene våre.
Aktuelt
Nyeste viten på bloggen vår
Kli, salt og linfrø til hester

Det er ofte stort fokus på vitaminer/mineraler og grovfôr til hest som det grunnleggende, og som også selvfølgelig er superviktig. Det er imidlertid en del andre ingredienser/råvarer som også har virkelig stor effekt på hesten. Ting som kan være avgjørende for dens trivsel og velvære.

Les innlegg
Insektspray – hva virker egentlig?

Ofte brukes en kombinasjon av ulike essensielle oljer som lavendel, citronella, sitroneukalyptus og tea tree olje. Det er imidlertid viktig å nevne at insektene bruker luktesansen, så avskrekkende midler vil ikke ha effekt på insekter som klegg, som ikke har luktesans.

Les innlegg
Innkjøpskurv
Your cart is emptyTilbage til shop
Søk etter produkt eller artikkel
Søk
Hippolyt logo
Forhandlerinnlogging

Logg inn med dine innloggingsdetaljer under

Har du problemer – kontakt oss