Populært akkurat nå
La oss hjelpe deg
Gratis rådgivning
Riktig bruk av de enkelte fôrtyper, rådgivning og sammensetning av en optimal fôrplan. St. Hippolyt gir alltid gratis råd og veiledning.
St. Hippolyt
Å fôre som naturen selv
St. Hippolyt søker det beste konseptet – nemlig å produsere hestefôr etter filosofien ”å fôre som naturen selv”. Sunnhet, motivasjon og prestasjonsevne – det er uttrykk for en avbalansert og velfungerende hest. En vel tilrettelagt fôring på basis av de beste fôrmidlene er veien til målet.
Beskytt miljøet
Miljøriktig produksjon
Med eget kraftverk til produksjon av strøm og gjenvinning av overskuddsvarme på basis av biologiske råvarer, er det mulig å fremstille St. Hippolyts fôrtyper fullstendig CO2 nøytralt. På denne måten gir alle kunder som kjøper Hippolyt fôr med hver eneste sekk et bidrag til å beskytte miljøet.
St. Hippolyt
Hesten gir oss styrke, harmoni, og hele sin oppmerksomhet
Vårt ansvar, er til gjengjeld å sørge for dens velbefinnende, og grunnleggende. Her spiller ernæring en spesielt viktig rolle. St. Hippolyt har gjort det til sin oppgave i henhold til læren «feed as nature itself» å utforske, utvikle, og stadig tilpasse ernæringskonsepter til alle hestens livssituasjoner – alt i henhold til de nyeste vitenskapelige oppdagelsene.
AGROBS®
Grovfôr fra de bayerske alpene
Lavlandet i de bayerske Alpene krysses av lave åser og enger med biologisk mangfold. Mineraljorden og den rike nedbøren er grunnlaget for en spesiell naturlig forekomst av forskjellige gress og urter. For oss, opprinnelsen til det beste fôret til hestene våre.
Aktuelt
Nyeste viten på bloggen vår
Det er en hage i hestens mage!

En vakker hage, som er et vakkert syn for øyet, består av et enormt mangfold av blomster, busker, trær, stauder og mange andre planter i vakre farger, som alle må ha sin egen type næring og stell for å trives best mulig.

Les innlegg