Alltid bare 1-2 dagers levering
Gratis frakt ved kjøp av 1/1 pall
14 dages returrett på alle ordrer
Sikker betaling med kreditkort

Sponsorer

St. Hippolyt samarbeider med en rekke partnere innenfor hestesporten, der det er et samsvarende verdisyn mellom St. Hippolyt, våre verdier og de sponsede.

Sponsorpolitikk

St. Hippolyt er et vekstorientert og innovativt selskap som jobber målrettet for å skape merverdi for kunder, hestesport og konsernet.
Vi handler nasjonalt og internasjonalt til fordel for verdiskapingen i St. Hippolyt og våre kommersielle aktiviteter. Sponsingene er forretningsavtaler vi inngår for å skape synlighet samt bygge og øke bevisstheten om St. Hippolyt.

Vår sponsing støtter våre verdier, forretningsutvikling og tilfører gruppen flere positive dimensjoner. For oss er formålet med sponsing å inngå et samarbeid som kommer begge parter til gode.

St. Hippolyt samarbeider med en rekke partnere innenfor hestesporten, der det er et samsvarende verdisyn mellom St. Hippolyt, våre verdier og de sponsede.
 Send derfor din motiverte søknad til oss på medie@hippolyt.dk 

Søknaden din må inneholde følgende opplysninger:

Navn
Adresse
Postnummer og by
e-post adresse
Telefonnummer
Navn på klubb / forening

Søknaden din må inneholde en kort beskrivelse av hvorfor du søker om sponsing og hva dine forventninger er til et samarbeid med St. Hippolyt. Du bør også ta med i søknaden hva slags sponsing du i utgangspunktet ser for deg, og verdien av dette – og hvilken eksponering St. Hippolyt kan forvente.

Dessverre kan vi ikke garantere deg et sponsorat selv om søknaden din oppfyller våre kriterier.