Forskning og utvikling

St. Hippolyt med egen forskningsavdeling

Egen Forskningsavdeling

Med hensikt å kunne tilby meningsfulle produkter og løsninger arbeider og forsker vi på høyeste vitenskapelige nivå. I første rekke står virkemåten av naturlige næringsstoffer og de målrettede bruksmulighetene i fôrmidlene. Intensiv forskning i fôrbetingede sykdommer fører derfor ofte til utvikling av nye produkter og produktlinjer. Vitenskapelige studier dokumenterer disse resultatene.

Samarbeidspartnere

Samarbeidet med KER

Samarbeidet med Kentucky Equine Research Institute i Lexington (USA) har sikret St. Hippolyt tilgang til den sportsmedisinske forskningen. Ved å kombinere den vitenskapelige «know-how» og St. Hippolyts velrenommerte kvalitet (bl.a. fullverdiprinsippet) er det skapt produkter som har gitt St. Hippolyt tilgang til konkurransesportens høyeste nivå.

KER
niversit

Samarbeidet med Universitet Breslau

Dr. Krzystof Marycz arbeider som biolog hos Life Science University Breslau og leder St. Hippolyts forskningsavdeling. Sammen med Dr. Christine Brøkner, cand. agro ved universitetet i København og spesialdyrlege og hestekiropraktor Dr. Claudia Kleiber (†), finnes det daglig nye veier og muligheter i området hestefôring. Tidligere prosjekter, omfatter blant annet i samarbeid med Dr. Eberhardt Moll (†) fôrforsøk med temaet føllsunnhet, eksem, hovstabilitet, ledd og bevegelsesapparat og insulinresistens.