Oppdrag

Vi har gjort det til vårt oppdrag å levere variasjon og diversitet til hesten gjennom fôret vårt.

Vårt mål: Å fôre som naturen selv

Partnerskapet mellom hest og menneske strekker seg flere tusen år tilbake, og viser seg også nå for tiden som en av de få bestående verdier i en hektisk, materielt preget verden.

Som hesteeier ønsker man for sitt dyr først og fremst sunnhet, motivasjon og prestasjonsevne. 

Ytre tegn på hestens velbefinnende er en blank pels, sunn hud og sterke høver. Ridbarhet, lærevilje og stabilitet er andre viktige aspekter. Alle disse faktorene kan man påvirke med individuelt tilpasset og behovsrettet ernæring til nettopp din hest.

Vi hjelper gjerne

St. Hippolyt støtter deg med å sikre din hest behovsrettet og avbalansert ernæring.

Hvis du har problemer med hesten, tilbyr vi hurtig og faglig korrekt rådgivning. Heldigvis kan mange vanskeligheter bedres eller enda løses ved hjelp av en riktig tilpasset fôring.

... fordi vi alltid gjør vårt beste

St. Hippolyt har gjort det til sin oppgave å sørge for en bæredyktig, sunn og vital ernæring av hestene. 

Forutsetningen for dette er en høy grad av faglighet og sakkunnskap. Vi utvikler behovsrettede løsninger og produkter som er helt målrettet forskjellige fôringsbetingede problemer hos hestene. 

Ut over mangeårige empiriske erfaringer har teamet vårt tilgang til molekylær biologisk, ernæringsvitenskapelig og sportsmedisinsk fagkunskap.

Rådgivning for hesteeiere

Målet er ved hjelp av kvalifisert rådgivning å stille så mye Information og viten om hesteernæring som mulig til rådighet for hesteeierne.

Hos St. Hippolyt Mühle Ebert i Dielheim fremstilles hesteernæring etter prinsippet om helhets- og naturorientert ernæring etter fullverdiprosessen.

Natur, videnskap, teknikk og handel går hånd i hånd når det handler om utvikling og produksjon av hestefôr av høyeste klasse.

Hippolyt hest

Les videre om våre råvarer, kvalitet, ansvarlighet og forskning og utvikling nedenfor.