0 0,00 NOK
0 0,00 NOK
For bestilling av sekkevarer, kontakt din forhandler
Vi i kundeservice hjelper gjerne
Sikker betaling med kredittkort

Månedens produkter

Det er august og sommeren er snart over. Mange hester har gått ute hele sommeren, og kanskje skal de fortsette med det en stund til.

Vi, her hos St. Hippolyt får ganske mange spørsmål om hestens høver, spesielt etter sommerbeitet. Hesten har kanskje gått ute på døgnbeite en periode, og høvene blitt påvirket av endrede næringsforhold i tillegg til vær og vind.

Det kan være alt fra sprekker i høvene, til at de er tørre eller ikke vokser optimalt. Det er mye som kan påvirke hovveksten. Det kan være fordi fordøyelsen har utfordringer, eller at de ikke har fått tilstrekkelig med næringsstoffer, som protein, vitaminer og mineraler fordi gressets struktur og innhold forandrer seg gjennom sommeren.

Derfor er det viktig å ha ekstra fokus på hestens fôring, også når den går på gress – fordi det kan gå noe tid fra manglene oppstår, til hesten begynner å vise tegn på ernæringsmessige ubalanser.

Mot ernæringsmessige ubalanser som påvirker hestens høver, anbefaler vi vanligvis et, eller en kombinasjon av følgende produkter.

Det kan du lese mer om under her.

Husk, er du i tvil om hvordan hesten din skal fôres? Så drøy ikke med å kontakte konsulentteamet vårt. Hjelpen er helt gratis og uforpliktende.

Skriv til Info@hippolyt.no eller ring oss på 934 40 494

Innkjøpskurv
Your cart is emptyTilbage til shop
Søk etter produkt eller artikkel

VIL DU LÆRE MER OM ERNÆRING TIL HESTEN?

Motta siste viten innenfor forskning i hesteernæring, og veiledning til fôring av hesten året rundt. Få også nyheter om St. Hippolyt og AGROBS sortiment.
Hippolyt logo
Forhandlerinnlogging

Logg inn med dine innloggingsdetaljer under

Har du problemer – kontakt oss