0 0,00 NOK
0 0,00 NOK
For bestilling av sekkevarer, kontakt din forhandler
Vi i kundeservice hjelper gjerne
Sikker betaling med kredittkort

Månedens produkter

Sommeren er her, og mange av oss har fri og nyter været. Regner det, så gror gresset, men hvis det ikke regner litt om sommeren så stopper veksten opp.

I tørre perioder med dårlig vekst – kan det være smart å ha et fiberrikt alternativ på lager hjemme i stallen, så det alltid er mulig å gi litt ekstra fiber.  Det kan også være lurt å gi hesten et oppbløtt fibermåltid en gang daglig, så den får gode fibre til tarmen samtidig som den får rikelig med væske på de varme sommerdagene. Fibre suger mye væske og hesten vil derfor kunne trekke væske fra tarmen hvis det skulle bli nødvendig.

Har du ikke høy fra i år eller ensilage som kan åpnes ennå, så er St. Hippolyts Glyx-Wiese fiberprodukter eller AGROBS’s Pre Alpin-produkter et riktig godt alternativ.

På denne tiden av året får konsulentene våre mange spørsmål om gresskvalitet og næringsinnhold – og vi er alltid klar til å fortelle om de alternativene som finnes – og hvordan du kan bruke Glyx-Wiese og Pre Alpin-produktene. Du kan også lese mer om dem under her.

Husk, er du i tvil om hvordan hesten din skal fôres? Så drøy ikke med å kontakte konsulentteamet vårt. Hjelpen er gratis og uforpliktende.

Innkjøpskurv
Your cart is emptyTilbage til shop
Søk etter produkt eller artikkel

VIL DU LÆRE MER OM ERNÆRING TIL HESTEN?

Motta siste viten innenfor forskning i hesteernæring, og veiledning til fôring av hesten året rundt. Få også nyheter om St. Hippolyt og AGROBS sortiment.
Hippolyt logo
Forhandlerinnlogging

Logg inn med dine innloggingsdetaljer under

Har du problemer – kontakt oss