0 0,00 NOK
0 0,00 NOK
Sendes innen 2-4 arbeidsdager
Gratis fôrveiledning
Sikker betaling med kredittkort

Muscle Range

Produktserien er utviklet til prestasjonshester, og de støtter alle muskelstoffskiftet ved å tilføre proteiner av høy kvalitet med høyt innhold av de essensielle aminosyrene lysin, metionin og treonin.
Alle produktene i Muscle Range er korn- og lusernefri, er uten ølgjær og har et lavt innhold av sukker og stivelse. Samtidig er det fokus på å gi ekstra mineraler og vitaminer, noe forskning og erfaring viser er nødvendig, spesielt for hester med forskjellige problemer i muskelstoffskiftet.
Det er også spesiell fokus på magnesium for å støtte muskler og nerver, mangan mot muskelspenninger og vitamin E som gir cellebeskyttelse. For å unngå at hestene får problemer med muskelkramper er kalsiumnivået holdt på et lavere nivå.
Kombinasjoner av produktene i Muscle Range er derfor spesielt velegnet til hester som mangler muskulatur eller styrke under arbeid – eller energi som holder for selv de harde prestasjonene. Også hester som av uforståelige grunner mangler fremdrift og har en tendens til stiv og anspent muskulatur kan ha stor nytte av disse produktene.
Produktene kan gis i forskjellige kombinasjoner, slik at både hardkeepers og easykeepers blant hester med utfordringer i muskelstoffskiftet kan få en vellykket trening og en god hverdag til tross for utfordringene.
På grunn av muskelutfordringene kan disse hestene i tillegg ha en sensitiv mage. Derfor er det spesielt fokus på dette i Muscle Gard, som inneholder tindved.

Innkjøpskurv
Your cart is emptyTilbage til shop
Søk etter produkt eller artikkel
Hippolyt logo
Forhandlerinnlogging

Logg inn med dine innloggingsdetaljer under

Har du problemer – kontakt oss