0 0,00 NOK
0 0,00 NOK
Sendes innen 2-4 arbeidsdager
Gratis fôrveiledning
Sikker betaling med kredittkort

AstraVital: En Reise mot Stjernene for hestens Vitalitet

AstraVital er ikke bare et vanlig supplement; det er et helhetlig og innovativt produkt som kombinerer naturens kraft med avansert teknologi for å forbedre hestens velvære. Gjennom liposomal innkapsling oppnår AstraVital høy biotilgjengelighet, noe som gjør at hesten lettere kan ta opp og utnytte næringsstoffene.

Det er øyeblikk i historien når legender og mytologiske skapninger trer frem og inspirerer oss med sin ekstraordinære styrke og bragder. Et navn som vekker minner fra en slik tid, er AstraVital. La oss dykke ned i historien til navnet AstraVital og utforske hva navnet betyr og hvordan produktet kan gjenopplive hestens vitalitet.

For å forstå AstraVital må vi først se tilbake til antikkens Hellas og gresk mytologi. Hercules, som var en stor helt og legendarisk skikkelse, og kjent for sine mange bragder og seire som hjalp mennesker i nød. Han var sterk og modig, og hans legendariske hest Pegasus hadde vinger og bar Herkules overalt. Men hva har dette med AstraVital å gjøre?

 

“Ad astra” kommer fra sitater om Hercules og betyr “Til stjernene”

 

Den symboliserer veien fra jorden til stjernene i det fjerne, og minner oss om at vår jakt på styrke og vitalitet kan ta oss til nye høyder. AstraVital bringer dette budskapet inn i vår moderne verden og vårt ønske om å hjelpe hester til å oppnå strålende vitalitet og styrke.

 

AstraVital er ikke bare et vanlig supplement; det er et helhetlig og innovativt produkt som kombinerer naturens kraft med avansert teknologi for å forbedre hestens velvære. Gjennom liposomal innkapsling oppnår AstraVital høy biotilgjengelighet, noe som gjør at hesten lettere kan ta opp og utnytte næringsstoffene.

 

Dette tilskuddet er sammensatt av en nøye utvalgt blanding av propolis, nukleotider, urter, planter og krydder, som alle er kjent for sine gunstige egenskaper

Propolis, med sine regenerative egenskaper, er kombinert med funksjonelle nukleotider som fremmer cellefornyelse og vevsregenerering. Ginseng tilfører energi og styrke samtidig som den støtter immunforsvaret. Skånsomt behandlede alger tilfører naturlige antioksidanter og øker både mitokondriell kapasitet og funksjonen til immunceller. Ashwagandha, som betyr “duft av hest”, tilbyr stressreduserende og beroligende egenskaper, mens artisjokker og lakrisrot støtter leverfunksjonen og regenererer luftveiene og mage-tarmkanalene.

 

Hestens liv er fylt med utfordringer og ytre påvirkninger som påvirker dens velvære. Stress, skiftende omgivelser, klimaendringer, sykdommer og utilstrekkelig ernæring er alle elementer som tærer på hestens ytelse og generelle helse. AstraVital er utviklet for å styrke hestens organisme, forbedre vitaliteten og støtte dens comeback fra utfordringene. Uansett om den opplever stress, er i rekonvalesens, gjennomgår et pelsskifte eller rett og slett trenger en revitaliserende booster, kan AstraVital være en hjelpende hånd på veien mot restitusjon.

 

En av de mest bemerkelsesverdige egenskapene til AstraVital er dens liposomale innkapsling av næringsstoffene

 

Dette gir en betydelig høyere biotilgjengelighet og absorpsjonshastighet, noe som gjør at hesten bedre kan utnytte de viktige næringsstoffene. Liposominnkapsling er en avansert teknologi som beskytter næringsstoffene under transport og muliggjør effektiv levering til cellene. Dette gjør AstraVital til et ideelt supplement for alle typer hester, og det kreves kun en lav dosering for å oppnå ønsket resultat.

 

Når du velger AstraVital, setter du hesten på en reise mot stjernene

 

Du gir den muligheten til å gjenopplive sin vitalitet og stå sterkt som en “stjerne” i sin egen verden. La AstraVital være et verktøy for å hjelpe hesten din å oppnå best helse og velvære, uavhengig av utfordringene den står overfor.

 

AstraVital – veien til stjernene for hestens vitalitet!

Del denne artikel:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Innholdsfortegnelse

Relaterede indlæg
Insektspray – hva virker egentlig?

Ofte brukes en kombinasjon av ulike essensielle oljer som lavendel, citronella, sitroneukalyptus og tea tree olje. Det er imidlertid viktig å nevne at insektene bruker luktesansen, så avskrekkende midler vil ikke ha effekt på insekter som klegg, som ikke har luktesans.

Læs indlæg
Innkjøpskurv
Your cart is emptyTilbage til shop
Søk etter produkt eller artikkel
Hippolyt logo
Forhandlerinnlogging

Logg inn med dine innloggingsdetaljer under

Har du problemer – kontakt oss