0 0,00 NOK
0 0,00 NOK
Sendes innen 2-4 arbeidsdager
Gratis fôrveiledning
Sikker betaling med kredittkort

Derfor skal du velge St. Hippolyt

St. Hippolyt Mühle Ebert har gjort det til sin oppgave å forske og utvikle i ernæringskonsepter til alle faser i hestens liv etter mottoet "Å fôre som naturen", og alltid tilpasse seg til de nyeste vitenskapelige resultater.

Hesten gir os styrke, balanse og ro. Det er noe helt spesielt ved hesten – og helt klart derfor vi mennesker føler draget mot dem.

Derfor er det også vår felles plikt som eiere, fagfolk, fôrprodusenter osv. å sørge for at vår felles venn hesten trives så godt som mulig.

I tillegg til det daglige oppholdet ute i det fri, spiller ernæringen en spesielt viktig rolle.

St. Hippolyt Mühle Ebert har gjort det til sin oppgave å forske og utvikle i ernæringskonsepter til alle faser i hestens liv etter mottoet “Å fôre som naturen“, og alltid tilpasse seg til de nyeste vitenskapelige resultater.

Den mangfoldige sammensetning av naturlige næringsstoffer, strukturen som müsli, pellets eller flytende produkter, samt den behagelige duften fra utsøkte urter, gjør produktene våre til noe helt enestående allerede ved første øyekast.

Men den egentlige hemmeligheten ligger i alle prosessene som du kanskje i første omgang slett ikke kan overskue i produktene våre.

Alle de individuelle komponentene gjennomgår en spesielt skånsom og bærekraftig produksjonsprosess før de kommer til sin rett i et av produktene. Kun produkter som er omhyggelig og bærekraftig fremstillet kan fremme hestens velvære.

 

Derfor er vi ansvarlige, og produksjonsgrunnlaget vårt for hestefôr er:

  1. Råvarer og ingredienser av høyeste kvalitet, dyrket på kontrakt med bærekraftig bakgrunn. Dialogen med leverandørene våre er viktig for å kunne sikre konstant kvalitet. Derfor er vi i konstant kunnskapsdeling og gjennomfører målrettede forsøk på markene «våre».
  2. Økologisk orientert valg av råvarene. Vi legger vekt på at råvarene kun blir utsatt for et absolutt minimum av kjemikalier. Kontraktene sikrer oss innflytelse på dyrkningen av alle råvarene vi benytter.
  3. Utelukkende naturlige konserveringsmidler. Urter, hvitløk, vitaminer, eddikspesialiteter, koldpressede oljer og roetopp konserverer produktene med naturens krefter.
  4. Foredling av råvarene: Høyt fordøyelig korn og organisk fermentering. Skånsomme produksjonsprosesser til forbedring av hestens fordøyelse og prestasjonsevne. Fórspiring og fermentering av alle kornkjerner starter omdannelsen av en del av sukker og stivelsen til kortkjedede fettsyrer. Dermed aktiveres enzymer som bidrar ytterst positivt til hestens fordøyelse.
  5. Skånsom koldpressing av alle pellets og oljer. På den måten beskytter vi varmefølsomme proteiner, vitaminer, enzymer, fettsyrer og naturlige plantestoffer, til fordel for hesten din. Våre førsteklasses koldpressede pellets sveller minimalt, og utgjør derfor ingen risiko i spiserøret eller fordøyelseskanalen.

 

Kunden og dermed hesten er det viktigste for oss!

Del denne artikel:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Innholdsfortegnelse

Relaterede indlæg
Insektspray – hva virker egentlig?

Ofte brukes en kombinasjon av ulike essensielle oljer som lavendel, citronella, sitroneukalyptus og tea tree olje. Det er imidlertid viktig å nevne at insektene bruker luktesansen, så avskrekkende midler vil ikke ha effekt på insekter som klegg, som ikke har luktesans.

Læs indlæg
Innkjøpskurv
Your cart is emptyTilbage til shop
Søk etter produkt eller artikkel
Hippolyt logo
Forhandlerinnlogging

Logg inn med dine innloggingsdetaljer under

Har du problemer – kontakt oss