0 0,00 NOK
0 0,00 NOK
Sendes innen 2-4 arbeidsdager
Gratis fôrveiledning
Sikker betaling med kredittkort

Et høykvalitets hestefôr krever høykvalitets råvarer!

Råvarene må være av høy kvalitet for å bli til godt hestefôr, sånn er det bare!

For at vi skal kunne forsyne hesten din med så høykvalitets hestefôr som vi ønsker, må også råvarene være av høyeste kvalitet.

Råvarene må være av høy kvalitet for å bli til godt hestefôr, sånn er det bare!

 

Men hvordan kan vi sikre at råvarene holder ønsket kvalitet?

Selvfølgelig kan de ulike parametere testes, som innhold av sprøytemidler, næringsstoffer, giftstoffer, mugg og toksiner pluss mye mer. Det gjør vi også for hver batch, men handel med råvarer på det åpne markedet på denne måten er vanskelig, fordi det ofte går veldig fort.

 

Derfor bruker vi hos St. Hippolyt råvarer av høyeste kvalitet, bærekraftig produsert og hovedsakelig dyrket regionalt på kontrakt. Det betyr at råvarene dyrkes lokalt på områdene rundt møllen i Sør-Tyskland, og det er direkte kontrakt med produsentene. Dette skaper den perfekte personlige dialogen med St. Hippolyts råvareleverandører, som er viktig for oss for å kunne garantere en kontinuerlig kvalitet på råvarene og dermed på fôrproduktene.

 

Råvareleverandørene er primært lokalisert i Kurpfalz- og Kraichgau-områdene i Sør-Tyskland. På et område på minst 4000 HA dyrkes det i tillegg til korn (bygg, mais, havre), solsikker og spesialvekster som hirse, linfrø, bygg og hvetespirer, soya og andre belgfrukter for produksjon av St. Hippolyts høykvalitetsprodukter.

Kraichgau er et område som ligger på toppen av istidsavsetninger, og inneholder derfor mye av den såkalte fruktbare löss-jorden.  Det betyr at området – ikke uten grunn – ofte omtales som Tysklands kornmagasin. På grunn av sin beliggenhet i Kraichgau-bassenget gir de klimatiske forholdene også relativt høye temperaturer og moderat nedbør, og området er derfor spesielt ideelt for landbruksdrift.

I tillegg leveres ulike grønnsaker som gulrøtter for å foredle alle kornflak fra de nærliggende Rhin-slettene.

Likeledes mottar vi regionale, GMO-frie soyabønner, som ved hjelp av vår egen innovative bearbeidings- og avbitringsprosess, blir velsmakende og brukes som kilde til høykvalitetsprotein i våre blandinger til høye prestasjoner, som NaturMüsli SOLO, Performance Fiber High Protein og Champions Claim.

 

Ut over at spesialråvarer som GMO-fri tyskprodusert soya, linfrø og hirse produseres i disse næringsrike områdene, sikrer dialogen med de lokale produsentene at råvarene dyrkes etter våre anvisninger og prinsipper.

Vi legger blant annet stor vekt på råvarene våre utsettes for minimal påvirkning av kjemiske stoffer og produseres etter økologiske prinsipper. Dermed oppnår vi en helt spesiell kvalitet, samtidig som vi skåner miljøet i alle de dyrkede arealene – og hjelper med utviklingen av plantediversiteten i hele Kraichgau-regionen.

 

Våre regionale kontraktpartnere sikrer produktkvalitet og -sikkerhet i et miljø med et høyt ansvarlighetsnivå som gavner både naturen, våre kunder og hestene deres.

 

Regional og lokal kontraktdyrkning betyr for oss:

  • Verdifulle råvarer med sikret kvalitet
  • Stabile råvarepriser
  • Råvarer med lav belastning av kjemiske stoffer
  • Understøttelse av de regionale landbruksstrukturer
  • Korte transportveier

 

Vi vurderer dermed alt før råvarene velges og legges i hestens fôrsekk.

Med råvarer av høy kvalitet i hånden føler vi oss forpliktet til å behandle dem skånsomt, med respekt for hva råvarene naturlig gir hesten. Derfor finner du også kun en skånsom bearbeiding av råvarene etter prinsipper som naturen selv har funnet på.

Du kan lese mye mer om dette her:

 

Hvis du er i tvil om bruken av produktene, vennligst kontakt din lokale konsulent for en profesjonell, individuell fôrplan for din hest.

Du kontakter oss enten direkte eller fyller ut vårt fôrplanskjema på nettsiden. Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

Del denne artikel:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Innholdsfortegnelse

Relaterede indlæg
Insektspray – hva virker egentlig?

Ofte brukes en kombinasjon av ulike essensielle oljer som lavendel, citronella, sitroneukalyptus og tea tree olje. Det er imidlertid viktig å nevne at insektene bruker luktesansen, så avskrekkende midler vil ikke ha effekt på insekter som klegg, som ikke har luktesans.

Læs indlæg
Innkjøpskurv
Your cart is emptyTilbage til shop
Søk etter produkt eller artikkel
Hippolyt logo
Forhandlerinnlogging

Logg inn med dine innloggingsdetaljer under

Har du problemer – kontakt oss