0 0,00 NOK
0 0,00 NOK
Sendes innen 2-4 arbeidsdager
Gratis fôrveiledning
Sikker betaling med kredittkort

Her får du Profesjonell fôrrådgivning til dine individuelle hester!

Alle hester er individuelle, det vet enhver hesteeier som tilbringer mange timer med hesten/hestene sine hver dag. Med individualitet mener vi at ingen hester er like. De må fôres forskjellig, rides forskjellig, håndteres forskjellig, oppstalles forskjellig og behandles forskjellig.

Selv om det tar tid, så setter vi STOR ære i å gi deg grundige og profesjonelle råd når du henvender deg om fôringen av hesten din. Hos oss kan du forvente å få en utdypet forklaring på hvorfor vi anbefaler som vi gjør.

 

Alle hester er individuelle, det vet enhver hesteeier som tilbringer mange timer med hesten/hestene sine hver dag. Med individualitet mener vi at ingen hester er like. De må fôres forskjellig, rides forskjellig, håndteres forskjellig, oppstalles forskjellig og behandles forskjellig.

Derfor mener vi at profesjonell fôrrådgivning nettopp tar utgangspunkt i individualiteten hos din hest. På den måten forsikrer vi oss om at du får nettopp de rådene og den fôrplanen som passer til deg og din hests behov.

De faglige rådene fra oss er basert på overbevisningen om at alle hester er unike, hver med sin egen historie og derfor ulike behov. Du kan derfor forvente at rådene fra oss alltid vil være basert på informasjonen om din hests alder, vekt, rase, aktivitetsnivå, helsetilstand og ikke minst historie, som kan påvirke dens ernæringsbehov.

Deretter mener vi at god faglig rådgivning kun kan gis hvis den som gir rådene har fagkunnskapen.

Derfor finner du bare godt trente konsulenter i teamet vårt. De er enten utdannet som landbruks teknologer, hippolog, ernæringsfysiolog, Cand. forsker. dyrevitenskap (agronom), veterinær, pH-utdannet eller annet. Vi har også valgt å ha konsulenter med mange ulike utdanninger, da hver utdanning har sine styrker. Dermed får vi et enormt sterkt team av konsulenter som kan hjelpe deg med faglig rådgivning, uansett hvilken sak du presenterer for oss.

Hester er planteetere, og fordøyelsessystemet deres er følsomt for ernæringsmessige ubalanser. Dersom hesten din ikke får i seg tilstrekkelige mengder av de riktige næringsstoffene, kan den få problemer med fordøyelsen, immunforsvaret og muskel- og beinutvikling.

På den annen side kan for mye av visse næringsstoffer også være skadelig for hesten din.

 

Profesjonell rådgivning

fra oss vil ta hensyn til din hests individuelle behov og sikre at den får riktig mengde næringsstoffer, inkludert protein, karbohydrater, fett, vitaminer, mineraler, fettsyrer og sekundære plantestoffer. Vi beregner behovet ut fra de vanlige behovsskjemaene, men i tillegg tar vi utgangspunkt i hestens historikk og dermed justeres “standardbehovene”.

PC Horse er et fast verktøy i vår verktøykasse, men du vil også oppleve at vår trening, kunnskap og praktiske erfaring spiller inn når vi setter sammen en fôrplan for hesten din.

Det viktigste er at hos oss tar vi også med de såkalte sekundære plantestoffene i hestens fôrplan. Vi tror på en helhetlig tilnærming til hesteernæring basert på uttrykket “å fôre som naturen selv”. Vi tenker med andre ord hele veien rundt ditt hestehold, og gir gjerne råd om stall, paddock, beite og mye mer, det er bare å starte dialogen med oss.

 

Vi er ekstremt stolte av å kunne tilby denne tjenesten som en del av vår innsats for å forbedre hestevelferden i Norden.

Vi mener at god hestevelferd er basert på Fôr, Frihet og Venner, og i tillegg artsriktig trening, som tar utgangspunkt i hestens nåværende fysiske, psykiske og mentale evner, slik at den ikke presses utover evne.

 

For å bestille en økt med våre profesjonelle råd med en av våre ernæringsfysiologer, er det bare å kontakte din konsulent direkte eller fylle ut vårt fôrplanskjema her.

Vi kommer tilbake til deg innen ca. en uke, men det kan være noe lengre responstid i travle tider.

Del denne artikel:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Innholdsfortegnelse

Relaterede indlæg
Insektspray – hva virker egentlig?

Ofte brukes en kombinasjon av ulike essensielle oljer som lavendel, citronella, sitroneukalyptus og tea tree olje. Det er imidlertid viktig å nevne at insektene bruker luktesansen, så avskrekkende midler vil ikke ha effekt på insekter som klegg, som ikke har luktesans.

Læs indlæg
Innkjøpskurv
Your cart is emptyTilbage til shop
Søk etter produkt eller artikkel
Hippolyt logo
Forhandlerinnlogging

Logg inn med dine innloggingsdetaljer under

Har du problemer – kontakt oss