0 0,00 NOK
0 0,00 NOK
Sendes innen 2-4 arbeidsdager
Gratis fôrveiledning
Sikker betaling med kredittkort
St. Hippolyt

Å FÔRE SOM NATUREN SELV

Velkommen til St. Hippolyt

St. Hippolyts produkter er langt mer enn bare fôr.  Det er et konsept som sikrer hesten tilgang til alle de næringsstoffene den trenger for å opprettholde sunnhet og livsglede. Alle produktene er utviklet etter naturens forbilde, basert på aller nyeste kunnskap innenfor fôring av hester.

Ene hesten min ble importert til Norge for mange år siden. Siden ble hun solgt, og historien om denne flotte hesten ble ikke så bra... og hoppen min endte opp skral og forlatt i en padokk på et ridesenter. Der etter satte mange flotte hestemennesker sine hoder i kok, alle viste nå hvor utrolig flott denne hesten hadde vært engang. mange gode avgjørelser ble gjort, og en flott hest endte sine dager hos meg, der vi strengttalt kan må påstå at hesten er både totalt utskjemt, og verdens snilleste sak. Hoppa mi ble usedvanlig knyttet til meg, og jeg til henne. Men historien om hoppen min skulle ikke ta slutt der, eier (meg) ble alvorlig syk, noe som skulle redusere min evne som rytter og eier betraktelig. Nå var det hoppen min sin tur til å gjengjelde tjenesten mente hu. Og plutslig var hesten min handicap hest, nå står vi her da, litt skadeskutt begge to, men vi har hverandre, og sammen er vi begge sterke nå har hesten min fått en nydlig datter, som vi også har, vi er faste og fornøyde kunder alle 3

Superfornøgd med NaturmusliSolo, hesten fekk ny og bedre pelskvalitet, har jevn og god energi og magen tåler godt forbyttet Fått kjempegod hjelp og veiledning med forplan frå forhandler på Voss

Hesten min ble importert til Norge for mange år siden, men endte opp skral og forlatt i en paddock på et ridesenter. Etter mye om og men, endte hun opp hos meg. Hun ble usedvanlig knyttet til meg, og jeg til henne. Men historien om hoppen min skulle ikke ta slutt der, jeg ble alvorlig syk, noe som skulle redusere min evne som rytter og eier betraktelig. Nå var det hoppen min sin tur til å gjengjelde tjenesten mente hu. Og plutselig var hesten min handicap hest, så nå er vi her da, litt skadeskutt begge to, men vi har hverandre, og sammen er vi begge sterke nå har hesten min fått et nydelig føll og vi er alle 3 faste og fornøyde Hippolyt kunder

Har en fjordhest som begynte på Equigard til Hippolyt for snart 2 år siden. Fikk en totalt ny hest!! Fett ansamlinger forsvant, pelsen ble som silke og hesten STORTRIVES! Sverger til Hippolyt fôr. Brukte Hippolyt på min tidligere fjordhest og, hun har hatt et liv tidligere som ingen hest skal ha. Når jeg kjøpte hun ifra de som hadde overtatt hun etter vanskjøtsel så var hun en tjukk og lykkelig hest. Men etter et par mnd på Hippolyt fôr så var det en TOTALT ny hest, har rett og slett ikke ord! Har fått glimrende veiledning fra Hippolyt forhandler i Bergen, bedre kundeservice og glimrende hjelp og veiledning til svar til alle form for "gode og dumme" spørsmål.

POPULÆRT AKKURAT NÅ

Våre populære produkter i webshoppen akkurat nå. Hver dag har vi et stort utvalg av kvalitetsprodukter til gunstige priser.

St. Hippolyt
Å FÔRE SOM NATUREN SELV

St. Hippolyt søker det beste konseptet – nemlig å produsere hestefôr etter filosofien ”å fôre som naturen selv”.  Sunnhet, motivasjon og prestasjonsevne – det er uttrykk for en avbalansert og velfungerende hest. En vel tilrettelagt fôring på basis av de beste fôrmidlene er veien til målet.

Beskytt miljøet
MILJØRIKTIG PRODUKSJON

Med eget kraftverk til produksjon av strøm og gjenvinning av overskuddsvarme på basis av biologiske råvarer, er det mulig å fremstille St. Hippolyts fôrtyper fullstendig CO2 nøytralt. På denne måten gir alle kunder som kjøper Hippolyt fôr med hver eneste sekk et bidrag til å beskytte miljøet.

St.Hippolyt
HESTEN GIR OSS STYRKE, HARMONI, OG HELE SIN OPPMERKSOMHET

Vårt ansvar, er til gjengjeld å sørge for dens velbefinnende, og grunnleggende. Her spiller ernæring en spesielt viktig rolle. St. Hippolyt har gjort det til sin oppgave i henhold til læren «feed as nature itself» å utforske, utvikle, og stadig tilpasse ernæringskonsepter til alle hestens livssituasjoner – alt i henhold til de nyeste vitenskapelige oppdagelsene.

AGROBS®
GROVFÔR FRA DE BAYERSKE ALPENE

Lavlandet i de bayerske Alpene krysses av lave åser og enger med biologisk mangfold. Mineraljorden og den rike nedbøren er grunnlaget for en spesiell naturlig forekomst av forskjellige gress og urter. For oss, opprinnelsen til det beste fôret til hestene våre.

Aktuelt
NYESTE VITEN PÅ BLOGGEN VÅR
Innkjøpskurv
Your cart is emptyTilbage til shop
Søk etter produkt eller artikkel
Søk
Hippolyt logo
Forhandlerinnlogging

Logg inn med dine innloggingsdetaljer under

Har du problemer – kontakt oss