0 0,00 NOK
0 0,00 NOK
Sendes innen 2-4 arbeidsdager
Gratis fôrveiledning
Sikker betaling med kredittkort

GlyxWiese BIO Luzerne Mix

SKU 50737a Categories , , ,

En blanding til alle hestetyper

  • rene, naturlige fiberprodukter av økologisk kvalitet
  • velegnet til alle hestetyper
  • korn-, olje- og melassefri – uten tilsatte mineraler

 

Pakninger
Balle 18 kg
1/2 palle 216 kg
1/1 palle 432 kg

 

Fra 745,00 NOK

6,21 NOK pr. 100 kg kroppsvekt daglig
Beregne dagsprisen din her
Oppgi hestens vekt (kg)

Nullstill

GlyxWiese BIO Luzerne Mix

En blanding til alle hestetyper

  • rene, naturlige fiberprodukter av økologisk kvalitet
  • velegnet til alle hestetyper
  • korn-, olje- og melassefri – uten tilsatte mineraler

 

GlyxWiese® BIO Luzerne Mix er et tillegg til utvalget vårt av GlyxWiese®-produkter – av økologisk sertifisert kvalitet.

BIO er den tyske betegnelsen for økologi. Det grønne EU-miljømerket viser at produktet er økologisk. Vi er veldig stolte over å nå ha et økologisk produkt av denne kvaliteten i sortimentet vårt.

GlyxWiese® BIO Luzerne Mix består av lucerne, grønhavre og esparsette, som sammen utgjør en næringsrik fiberblanding. Særdeles velegnet som delvis erstatning for kraftfôr eller til oppgradering av grovfôrrasjonen

 

GlyxWiese® BIO Lucerne Mix er et hygienisk bearbeidet grovfôr, som med sin meget stabile kvalitet gjør det spesielt anvendelig og praktisk i bruk. Det tørkes på båndtørker, som er en veldig skånsom tørkeprosess. Det bevarer produktenes innhold av naturlige næringsstoffer til beste for hesten.

Produktet snittes og øker dermed volumet på krybbefôret, forlenger tyggetiden og stimulerer hestens appetitt.

 

Generelt om GlyxWiese® BIO

Omhyggelig utvalgte råvarer som grønhavre, lucerne, esparsette, serradella og fôrhalm kan brukes som et grovfôr av beste kvalitet, eller som et fiberrikt tilskudd til krybbefôret. Ved å unngå korn og tilsetningsstoffer samt forskjellige blandinger av enkeltkomponenter, sikrer vi, at GlyxWiese® BIO produktene er velegnede til alle hestetyper.

 

Allsidig bruk

Fôr av høyeste kvalitet og hygienisk standard danner ikke bare grunnlaget for all hestefôring, det er også et perfekt supplement til all krybbefôring. Både sportshester og fritidshester, hester i avl, unghester, seniorer og hester i boksro er avhengig av godt fôr.

 

Bærekraft som forbilde

Komponentene til GlyxWiese® BIO-produktene stammer fra en stor landbruksregion i Slovakia. I et stort område med åker- og skogforvaltning dyrkes det på mange hektar grønn havre, asparges, serradella og fôrhalm av høyeste økologiske kvalitet. Høsting og tørking foregår skånsomt, og hele produksjonen er basert på bærekraft. Den svært skånsomme tørkeprosessen av grovfôret tilsier lavt energibehov for tørking, og det er selskapets egne omkringliggende skoger som leverer flis til dette.

Store arealer dyrkes sirkulært, og råvarene i GlyxWiese® BIO-produktene bidrar til både biologisk mangfold og jordsmonnets sunnhet. Et nøye planlagt vekstskifte er til stor nytte for både plantevekst og for mikroorganismene i jord og i luft. De blomstrende belgplantene alfalfa, asparges og serradella danner dermed en attraktiv nektarkilde for sommerfugler, bier og andre insekter, samtidig som røttene deres bidrar til jordens sunnhet ved å binde nitrogen fra luften og gjøre dette tilgjengelig for andre planter i åkeren.

Fôrguide

150-500 g pr. 100 kg kroppsvekt daglig, som tilskudd til korrekt mengde grovfôr/gressing. I tillegg bør det suppleres med et fullt dekkende mineraltilskudd som f.eks  Gemüse-Kräuter-Mineralien Nordic eller SemperCube.

1 liter = ca. 200 g

DEKLARATION
Råprotein
10.00 %
Råfett
1.00 %
Råfiber
35.00 %
Råaske
6.00 %
Fruktan
1.00 %
Stivelse
1.00 %
Sukker
4.50 %
Kalsium
0.60 %
Kalium
2.00 %
Fosfor
0.20 %
Magnesium
0.10 %
Natrium
0.003 %
Ford. råprotein
64,5 g/kg
Ford. energi
5,7 MJ/kg
Oms. energi
4,2 MJ/kg

Sammensetning

Lucerne*, grønhavre*, esparsette*

*BIO-kvalitet dvs. økologisk kvalitet

Kanskje du også er interessert i disse
Innkjøpskurv
Your cart is emptyTilbage til shop
Søk etter produkt eller artikkel
Søk
Hippolyt logo
Forhandlerinnlogging

Logg inn med dine innloggingsdetaljer under

Har du problemer – kontakt oss